Personeel

robert

Robert

Robert is als 15-jarige bij Bakkerij Maassen als stagiair begonnen eind juli 1988. Na 4 jaar in dienst te zijn werd hij opgeroepen vanwege de dienstplicht. Dit heeft hij een jaar gedaan en is vervolgens eind juli 1993 weer vast bij Bakkerij Maassen in dienst getreden. Wij tellen gewoon door vanaf het begin dat Robert bij Bakkerij Maassen is begonnen, wat betekent dat Robert in 2018 alweer 30 jaar bij ons in dienst was!

Als hoofdbakker omvat het werk van Robert alle werkzaamheden met betrekking tot het brood, de broodjes, specialiteiten, snacks, zoetwaren en het bakken van vlaaien en vlaaibodems.

rieky

Rieky

Rieky is ons team begin februari 1995 komen versterken en is op de woensdag, donderdag en vrijdag degene die het bestelde brood snijdt. Daarnaast is Rieky alle voormiddagen, op maandag, dinsdag en zaterdag na, te vinden achter de toonbank om u te woord te staan.

carla

Carla

Sinds begin augustus 2006 is Carla ons team komen versterken. Carla werkt voornamelijk als verkoopster, maar is net zoals ieder ander bij Bakkerij Maassen een all-round medewerkster. Carla werkt voornamelijk in het weekend, maar is indien nodig door de week ook bij ons te vinden.

mirjam

Mirjam

Mirjam is half september 2010 ons team komen versterken. Miriam is onze interieurverzorgster op de zaterdagen en snijdt op zaterdag het bestelde brood. Waar nodig werkt Mirjam ook door de week.

Eefke

Eefke is oktober 2017 bij ons in dienst. Ze heeft jarenlange ervaring in de banketbakkerij. Naast het banket helpt ze de bakkers waar nodig in de broodbakkerij.

renee

Jos

Jos is op 1 april 2017 ons team komen versterken.

Jos heeft jarenlange ervaring in de bakkerij en heeft ook al eens zijn eigen zaak gehad.

Nu zorgt hij samen met Robert voor de dagelijkse verse ambachtelijke producten in onze bakkerij!

Renee

Renee is sinds april 2017 onderdeel van ons team als zaterdag- /vakantiehulp. Zij helpt voornamelijk in de winkel, maar is inmiddels breed inzetbaar binnen Bakkerij Maassen.

Renee zit momenteel aan het einde van haar studie 'Docente' aan de Pabo.

Emma

Emma is sinds juni 2019 in dienst gekomen als zaterdag- /vakantiehulp. Zij zal als all-round medewerkster worden ingeleerd en zal dus ook met regelmaat te zien zijn in de winkel als verkoopster.

 

Noteer dit alvast in uw agenda…

De open dag vanwege ons 225-jarig bestaan als zaak aan de Dorpsstraat in Wanroij wordt onder voorbehoud verplaatst naar zondag 27 juni 2021! #Blijfgezond!