Personeel

robert

Robert

Robert is als 15-jarige bij Bakkerij Maassen als stagiair begonnen eind juli 1988. Na 4 jaar in dienst te zijn werd hij opgeroepen vanwege de dienstplicht. Dit heeft hij een jaar gedaan en is vervolgens eind juli 1993 weer vast bij Bakkerij Maassen in dienst getreden. Wij tellen gewoon door vanaf het begin dat Robert bij Bakkerij Maassen is begonnen, wat betekent dat Robert in 2018 alweer 30 jaar bij ons in dienst was!

Als hoofdbakker omvat het werk van Robert alle werkzaamheden met betrekking tot het brood, de broodjes, specialiteiten, snacks, zoetwaren en het bakken van vlaaien en vlaaibodems.

rieky

Rieky

Rieky is sinds februari 1995 bij ons werkzaam.

Al die jaren is zij onze vaste kracht in de winkel.

Op woensdag-, donderdag- en vrijdagochtend helpt zij u graag met onze heerlijke, verse ambachtelijke producten.

carla

Carla

Sinds augustus 2006 is Carla ons team komen versterken. Carla werkt voornamelijk als verkoopster, maar is net zoals ieder ander bij Bakkerij Maassen een all-round medewerkster. Naast de zaterdag staat ze tegenwoordig ook op de donderdagen voor u klaar.

mirjam

Mirjam

Mirjam is half september 2010 ons team komen versterken. Miriam is onze interieurverzorgster op de zaterdagen en snijdt het bestelde brood.

Eefke

Eefke is sinds oktober 2017 bij ons in dienst. Ze heeft jarenlange ervaring in de banketbakkerij. Naast het banket helpt ze de bakkers waar nodig in de broodbakkerij.

Emmelie

Emmelie werkt sinds oktober 2019 bij ons.

En heeft binnen ons bedrijf een combinatie functie, zij is zowel verkoopster in onze winkel als banketbakster. Samen met Eefke zorgt ze voor de mooiste en lekkerste banket producten.

 

jos pluk

Jos

Jos is op 1 april 2017 ons team komen versterken.

Jos heeft jarenlange ervaring in de bakkerij en heeft ook al eens zijn eigen zaak gehad.

Nu zorgt hij samen met Robert voor de dagelijkse verse ambachtelijke producten in onze bakkerij!

Neem een kijkje in onze winkel voor ons uitgebreide Sintassortiment en direct na Sinterklaas ons kerstassortiment!

Kerstpakketten/relatiegeschenken nodig? Vergeet niet om deze tijdig te bestellen…