Personeel

robert1

Robert

Robert is als 15-jarige bij Bakkerij Maassen als stagiair begonnen eind juli 1988. Na 4 jaar in dienst te zijn werd hij opgeroepen vanwege de dienstplicht. Dit heeft hij een jaar gedaan en is vervolgens eind juli 1993 weer vast bij Bakkerij Maassen in dienst getreden. Wij tellen gewoon door vanaf het begin dat Robert bij Bakkerij Maassen is begonnen, wat betekent dat Robert in 2013 alweer 25 jaar bij ons in dienst was!

Als hoofdbakker omvat het werk van Robert alle werkzaamheden met betrekking tot het brood, de broodjes, specialiteiten, snacks, zoetwaren en het bakken van vlaaien en vlaaibodems.

carla1

Carla

Sinds begin augustus 2006 is Carla ons team komen versterken. Carla werkt voornamelijk als verkoopster, maar is net zoals ieder ander bij Bakkerij Maassen een all-round medewerkster. Carla werkt voornamelijk in het weekend, maar is indien nodig door de week ook bij ons te vinden.

Eefke

Eefke is onze nieuwste aanwinst (sept 2017). Ze heeft jarenlange ervaring in de banketbakkerij. Naast het banket zal ze u ook in de winkel als verkoopster te woord staan en achter in de bakkerij helpt ze de bakkers waar nodig. Een echte all-rounder dus.

riekie1

Rieky

Rieky is ons team begin februari 1995 komen versterken en is op de woensdag, donderdag en vrijdag degene die het bestelde brood snijdt. Daarnaast is Rieky alle voormiddagen, op maandag, dinsdag en zaterdag na, te vinden achter de toonbank om u te woord te staan.

Jos

Jos is op 1 april 2017 ons team komen versterken.

Jos heeft jarenlange ervaring in de bakkerij en heeft ook al eens zijn eigen zaak gehad.

Nu zorgt hij samen met Robert voor de dagelijkse verse ambachtelijke producten in onze bakkerij!

mirjam1

Mirjam

Mirjam is half september 2010 ons team komen versterken. Miriam is onze interieurverzorgster op de zaterdagen en snijdt op zaterdag het bestelde brood. Waar nodig werkt Mirjam ook door de week.

renee

Renee

Renee, de jongste van ons team. Sinds april 2017 is zij bij ons in dienst als zaterdag/vakantie hulp in de winkel. Daarnaast studeert ze voor lerares op de Pabo.

 

Let op: onze winkel is gesloten van 28 april t/m 6 mei